ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

MUNAY-KI 13. rítusa

kezek

Munay-ki 13. rítusa - Az Anyaméh rítusa

GYÓGYÍTÓ RÍTUSOK PERUBÓL

Átadásra kerül a Munay-ki 13. rítusa

KÖVETKEZŐ IDŐPONT:
2024 május 4.

Időtartam: 17:00-20:00

.

MUNAY-KI

A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó, eredetileg 9 rítusból álló beavatás.
A Munay-ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, melynek jelentése: SZERETLEK
(Bővebb információkat a Munay-ki rítusokkal kapcsolatosan itt találsz.)

.

MUNAY-KI 13. RÍTUSA - AZ ANYAMÉH RÍTUSA

Az Anyaméh Rítusa tulajdonképpen a 10. rítus, elnevezése mégis más.
A Rítus a hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.

A rítus 2014 óta létezik és Marcela Lobos nevéhez fűződik.

  • A rítus segíti a nőiesség megélését, és segíti a teremtés belső képességeit előhívni, ami részben fizikai funkció, részben energetikai lehetőség.
  • A rítus oldja a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket.
  • A rítus átadásával gyógyítjuk a beavatandót, a beavatandó női felmenőit, valamint magát Földanyát is.

A méh teremtőerőnk középpontja.
De a méh nemcsak magzatot hordhat ki; és teremtésre, kreativitásra nemcsak addig képes, amíg a nő biológiai, termékenységi ciklusa aktív – tehát a méh még menopauza után is élő, klimax után sem szárad ki, nem válik terméketlenné, csak átlényegül.

Az anyaméh egy hatalmas tároló központ, női bölcsességünk, kreatív energiáink tárolója, a női energiánk, szexualitásunk központja.
Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.

A testünk hatalmas mennyiségű blokkolt energiát képes tárolni, de nem a végtelenségig. Amikor sok ilyen energia felhalmozódik, megjelennek a lelki problémák (szorongás, párkapcsolati nehézségek, depresszió, érzelmekhez való kapcsolódási képtelenség, evési problémák, szégyenérzet, bűntudat, a ”nem vagyok elég jó” érzése, labilitás, stb.) és ezeknek a megjelenése már egy segélykiáltás arra, hogy foglalkoznunk kell e blokkok oldásával.

Sajnos, ha ezt nem tesszük meg akkor hamarosan már fizikai tünetek is jelentkezhetnek (pl.: vérzési rendellenesség, orgazmus problémák, libidó hiánya, mióma, ciszta, húgyúti fertőzések, gombás fertőzések, stb.)

Melyek azok a blokkolt energiák, amelyek ezeket a lelki és fizikai problémákat okozzák?
Tudjátok-e, hogy az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk ott marad a méhünkben?
Ugyanígy minden szexuális bántalmazás, bűntudat, szégyen, amit mi magunk és anyáink, női felmenőink valaha is elszenvedtek; nemcsak a tudatalatti programjainkban van jelen, hanem a méhünkben, petefészkünkben, hüvelyünkben is. Mind ott hordozzák ezek lenyomatait.
Ugyanígy jelen vannak a mi és anyáink vetélései, nehéz szülései, abortuszok fájdalmai és minden olyan szexuális aktus lenyomata, amit kizárólag megfelelésből éltünk meg.
Ezekkel a sebekkel éljük a mindennapjainkat.

Természeti népeknél a nők időről-időre elvonulnak és gyógyítják egymást ősi módszerekkel, technikákkal.

.

Létezik egy olyan női vonal, mely megszabadult szenvedéseiktől. Ez a női vonal arra emlékeztet bennünket, hogy:

„A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése.
A méhnek teremtenie kell és életet adnia.”

.

A RÍTUS EREDETE

Közel kétszáz nő gyűlt össze az Omega Intézetben 2014. október 11-én, szombaton zajló szertartáson, hogy elsőként kapjanak meg egy bizonyos energiaátvitelt - rítust – hogy olyan női vonal részesévé váljanak, akik megszabadultak a szenvedéstől. Egy olyan félkörben, ahol a férfiak énekeltek és doboltak, minden nő egy metaforikus úton sétált végig a petevezetékektől egészen a méhig, ahol egy női sámán fogadta őket, aki átadta nekik a Munay-Ki 13. Rítusát – a Méh Rítusát - azzal a szándékkal, hogy meggyógyítsa a nőkben mind azt a félelmet és fájdalmat, amelyet méhükben hordoznak. Miután megkapták a gyógyulás magjait, minden nő egy új élet felé haladt a rituális születési csatornán keresztül, ahol a férfiak szeretettel fogadták és támogatták őket.

Marcela Lobos története

Marcela Lobos volt az első, aki 2014 márciusában megkapta ezt a rítust - egy 12 évig tartó „utazás” után, amelyet 2002-ben még el sem tudott képzelni, amikor is volt egy álma, mellyel minden elkezdődött.

Ebben az álomban egy halott csecsemőt hordott a méhében.
Miután a diktatúra és a terrorizmus éveiben nőtt fel Chilében, Marcela mindig félelmet érzett, így ekkor álmában a félelem szinte megbénította. Majd egyszer csak négy, fehérbe öltözött bába érkezett, hogy segítsenek neki a halott csecsemőt megszülni, miközben odakint az ajtója előtt fegyveres férfiak dörömböltek. Marcela döbbenten ébredt fel és úgy érezte, álmának jelentősége van, de a jelentését nem értette.
Két évvel később, miközben a szobájában takarított, az egyik életnaplója leesett a földre, és közvetlenül azon az oldalon nyílt ki, amelyre az álma le volt írva. Miután felületesen elolvasta, visszatette a naplót a polcra, hogy feladataira koncentrálhasson. Ugyanazon a napon délután, erőszakos dörömbölés hallatszott az ajtója felől. Mint a poszttraumás stressz szindrómában szenvedő emberek esetében, Marcela ismét a múltban érezte magát, a háború, a terror és az elnyomás közepette, és beszippantotta a pánik. Marcela néhány hónapig tanulmányozta a Gyógyító Kört a Four Winds Society iskolájában, és ekkor hallotta meg a hangot, mely azt mondta neki: "Marcela, használd tudásod". Majd megjelent egy jaguár asszony szelleme, aki azt mondta: "Megmutatom neked a Fényharcos útját. Összpontosíts a benned lévő fényre."
Marcela számára minden zavarosnak tűnt, de a jaguár asszony útmutatásait követve, a saját fénye elkezdte körbevenni, majd növekedni kezdett egészen addig, míg az egész szobát be nem töltötte. A félelme gyorsan múlni látszott és a dörömbölés halkulni kezdett. Abban a pillanatban megjelent a szobájában az égő kandalló mellett a négy bába az álmából, és azt suttogták: "Itt az idő, hogy elengedd a halott csecsemőt."
Marcela rögtön rájött, hogy „a
halott csecsemő” az a félelem, amelyet majdnem három évtizede a hasában hordozott.
Marcela közelebb lépett a kandallóhoz, majd a bábák a hasára tették kezüket, így segítve neki felszabadítani minden félelmét, és azt átadni a tűznek. Ezt követően egy ünnepi tánc közepette a nők azt mondták neki: "Marcela, most már rendelkezel a tudással és a megfelelő alapokkal, hogy továbbítsd ezt az üzenetet a világ felé. A közeledben maradunk, és folytatjuk a tanításodat."

Tíz éven át, ez a női vonal erősítette és támogatta Marcelát sámánná válásában, és mellette maradt, miközben utazásokat tett a dzsungelbe, valamint a Perui és Chilei Andokba. 
De egészen 2014 márciusáig, nem mondták Marcelának, hogy eljött az idő, hogy megossza a Méh Rítusát másokkal.
Marcela egy női csoportot vitt fel az amazóniai esőerdőbe, hogy együtt dolgozzanak a Shipbo törzs sámánjaival. Ekkor az egyik gyógykezelés folyamán, ismét találkozott a bábákkal, akik a következőket mondták neki: "Marcela, a méhed készen áll a 13. Munay-Ki rítus fogadására és felajánlására. Megkapod az átvitel képességét." A női vonal ezután az élet nagy bölcsességét adta át Marcela egész testébe. A vénáiba injektáltak egy zöld nedvet, melyet a dzsungel növényeinek gondos válogatásából készítettek. Majd ezt a nedvet a hasukba helyezték egy neonzöld energiagömböt képezve. "Ez a testem és a lelkem megtisztulása volt." - mondta Marcela. "És azzal, hogy ezt a gyógyítást nekem adták, a rítust adták át nekem, és azt mondták, hogy adjam át annyi nőnek, amennyinek csak lehetséges. Elmagyarázták nekem, hogy ez gyógyítani fogja az embereket és az életet is."

Az átvitelt a következő szavak kísérték:

"A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése.
A méhnek teremtenie kell és életet adnia."

A női vonal arra utasította Marcelát, hogy először adja át a rítust anyjának, az anyaméhnek, ahol nemzették és megérett a születésre. Így anyját ugyan abban a térben látta és érezte, ahogy a méhük eggyé vált. Majd a rítus szavait suttogta anyjának, és látta, hogy saját méhének vibráló zöldjét átadja anyja méhének is. Marcela továbbra is "utasításokat kapott", hogy hogyan tudja ezt a beavatási rítust szélesebb közönségnek is átadni és így, október 11-én az Omega Intézetben egy női csoporttal az útjára indította a Méh Rítusát. Egy héttel később ezt a rítust kétszáz másik nőnek is átadta Kaliforniában, és további kétszáz nőnek Miamiban ugyanazon hónap végén.
Marcela október 30-án ezt a levelet írta mindazoknak a nőknek, akiknek átadta a rítust:

Kedves Hölgyek,

Nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak, akik megkapták a Méh Rítusát, és nagyon hálás
vagyok azoknak is, akik meg akarják osztani azt más nőkkel is. 

Az Omega, a Miami és a Joshua Tree-i események után, teljes mértékben a sajátomnak érzem azt a feladatot, hogy ezt a rítust átadjam a világnak.
Most már, ez minden olyan nőhöz tartozik, aki nyitott a befogadásra, és azokhoz a férfiakhoz is, akik elengedhetetlennek tartják a gyógyulásukhoz.
Most azzal tartozom a női vonalnak, hogy ezt az áldást eljuttassam a világ négy sarkába, így gyógyulást hozva a Földünk számára.
És most, ez a vonal te is vagy éppen annyira, mint én. Olyan nőkké válunk, akik megszabadultak a szenvedéstől.
Kövesd ezt a rítust egészen addig, amíg a méhedben nincs több félelem vagy fájdalom.

Szeretettel,
Marcela Lobos

.

SZENT TÉR

Nagyon fontos, hogy egy olyan hangulatos légkört teremtsünk, ahová meg tudjuk invitálni a női vonalat, amikor átadjuk a rítust. Ha ez a tér vonzó számodra és mindazon nők számára is akiknek átadod ezt a rítust, akkor vonzó lesz a női vonal számára is.
Bővebben

Belső tér 
Ha a szertartás egy belső térben történik, akkor egy oltárt kell felállítanod. Nem kell, hogy nagy, vagy esetleg bonyolult oltár legyen, de meg kell idéznie a szépség és szentség erejét.
Helyezz el egy sima felületre -mint például egy asztal vagy egy pad- egy szép terítőt, majd a közepére egy tál vizet. Ez az oltár legfontosabb része, mivel a víz elnyeli a szertartás közbeni imákat és később felajánlja azokat a Föld gyógyulására.

Ezután, helyezz el 13 gyertyát a víz köré, az év 13 holdjának tiszteletére, így még inkább felerősítve a tűz erejével az oltár hatalmát. Végül, a tér és a szertartás erejét tovább növelheted, ha virágokat vagy virágszirmokat helyezel el az oltáron (erre a legjobb választás a levendula és a rózsa).
A fenti lépések elvégzése után, csatlakozz a belső megérzéseidhez és a női vonalhoz, hogy megtudd, szükséged van e még valamire, mielőtt megkezded a szertartást. Tedd fel ezt a kérdést, majd próbálj fejben csatlakozni ehhez a női vonalhoz, hogy megkapd a választ, hiszen te is a vonal részese vagy.

Külső tér
Ha van egy olyan szabadtéri helyszín, melyet vonzónak és barátságosnak érzel, akkor a rítust ott is átadhatod másoknak. Egy lagúna vagy tó különösen jó lehet erre a feladatra, hiszen ezek a képződmények a Földünk méhét szimbolizálják és a gyógyítás erejét szeretnénk neki is átadni. De akár egy fa alatt, egy erdőben, egy nagy szikla mellett, egy folyó mellett, egy hegyen vagy bármely helyen végezheted a szertartást, amely segít neked összhangba kerülni az élet szent oldalával.

Felajánlás 
Akár bent, akár a szabad levegőn végezzük a szertartást, fontos, hogy a gyógyulásunkat megosszuk a Földanyával is. Minden olyan nő, aki számára átadásra kerül a rítus, felajánlhat Földanyánk számára egy gyógyító imát.
Ha mindez beltéri helyiségben történik, felhasználhatod a virágszirmokat, rájuk fújhatod az imáidat, majd elhelyezheted a vízzel teli tálban őket. A szertartás végezetével, ezt a vizet közvetlenül átadhatjuk a földnek, vagy egy tóba, vagy folyóba önthetjük.
Ha a szabadban vagy, szintén felhasználhatod a virágszirmokat az imáidhoz, majd közvetlenül a Földanyának adhatod őket. Ha érkezik egy belső fuvallat, hogy hogyan tehetnéd az imáid erejét még hatalmasabbá, ne habozz követni azt.

.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Miért a 13. és nem a 10. rítus?

A Méh Rítusa előtt kilenc Munay-Ki rítus volt.
Bár a Méh Rítusa a tizedik rítus, amelyet nekünk adtak, ez egy nőies szertartás, tehát nem kell követnie a linearitást. Az a törzs, amely ezt a szertartást átadta, azt akarja, hogy tiszteljük az év tizenhárom holdját, amelyek kapcsolódnak az anyaméh ciklusaihoz.

Ha eltávolították a méhemet, megkaphatom a rítust?

Ha méhedet eltávolították, még fontosabb, hogy megkapd ezt a rítust. Energetikailag még mindig van méhed, és alapvető fontosságú, hogy újra kapcsolatba lépj vele, hogy visszaszerezd bölcsességed és nőies erőd. Miután megkaptad a rítust, nagyon fontos, hogy minden újholdból táplálkozz, annak érdekében, hogy a fájdalom és szomorúság minden nyomát gyógyítsd és utat engedj az örömnek és együttérzésnek.

Ha egy nő terhes, akkor megkaphatja a rítust?

Ez a rítus áldás az anya és a baba számára egyaránt, mivel mindkét életnek segít megtalálni a helyes utat. Fontos azonban, hogy ilyen esetben még finomabb módon adjuk át, tisztelve az életet és tiszteletben tartva az anya intuícióit ebben az áldott állapotban. A rítus oldja a méhben elszenvedett fájdalmakat, félelmeket, tehát várandósok részére kiemelten ajánlott.

Mi a helyzet a férfiakkal?

Minden élet a Föld méhéből születik, és ugyanígy a férfiak is egy-egy nő méhéből születnek. Éppen ezért ugyanolyan fontos, hogy férfiak is az Anyaméh Őrzőivé váljanak, ne csak a nők. A férfiak úgy válhatnak az Anyaméh Őrzőivé, hogy védelmező kört biztosítva segítik a nőket, hogy megkaphassák az Anyaméh Rítusát.

A férfiak részt vehetnek a szertartáson?

Ha a rítust adó és fogadó nők úgy érzik, hogy helyénvaló meghívni a férfiakat, akkor nagyon jó, ha a férfiak is részt vesznek a beavatáson. Amikor a férfiak felajánlják szolgálatukat a nők és a rítus iránt, az minden résztvevő számára hatalmas gyógyítási erővel bírhat. A férfiak hozzájárulhatnak a szent tér kialakításához azáltal, hogy különösen biztonságos teret létesítenek a nők számára. A férfiaknak úgy kell elhelyezkedniük a térben, hogy a nők érezzék támogatásukat a gyógyulási folyamat során. A szerepük fontosságának fokozása érdekében, a férfiak dobolhatnak, így kifejezve, hogy támogatólag jelen vannak a nőket segítve.

A férfiak megkaphatják ezt a rítust?

Ez a rítus a méhet gyógyítja és esetenként a férfiak is érezhetik úgy, hogy szükségük van arra, hogy gyógyuljon az energetikai méhük. Néha ezeknek a férfiaknak nagyon megrázó élményeik voltak magzatkorukban, édesanyjuk méhében, vagy nagyon rendezetlen a viszonyuk az életük női oldalaival.
Ha egy férfi őszinte szívvel tényleg szeretné megkapni ezt a rítust, akkor helyénvaló megosztani azt vele.

Helyénvaló pénzt kérni a méh rítusának átadásáért?

Egyetlen nőt sem szabad anyagi megkülönböztetésben részesíteni, hiszen fontos átérezni, hogy "A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése." A női vonal, akik megszabadították magukat a szenvedéstől, ezt a rítust a feltétel nélküli szeretet és együttérzés cselekedeteként adták át. Ez az a szellem, amellyel átadjuk a rítust más nőknek, amint megkaptuk. Mindenesetre, ha valaki idejét és pénzét fekteti a Méh Szertartás különleges eseményének megszervezésébe (étel vásárlása, hely bérlése, felajánlások stb.)
kérhet adományt és "javasolhat" egy bizonyos összeget is. A Méh Rítusának átadásában nem a pénz okoz örömet, hanem az, hogy a Földön élő nők egyfajta közösségébe tartozunk.

Nagy távolságból is átadható a rítus?

Ha az a személy, aki a rítust átadja, már tudja, hogyan kell nagy távolság esetén az energiával dolgozni, akkor képes lehet rá. Bár a legjobb, ha a rítust mindenki személyesen kapja meg.

(Források: https://www.munay-ki.org/, https://theriteofthewomb.com/)

-----

A rítus átadásának díja:

Csoportos beavatás esetén javasolt összeg: 13000 Ft
Egyéni beavatás esetén javasolt összeg: 18000 Ft

(Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne a rítus gyógyító erejére,
de anyagi lehetőségeid korlátozottak, akkor is keress bátran, vedd fel a kapcsolatot velem és megkeressük a megoldást.)

További információ: Mogyorósi Szilvia

Tel.: +36 30/ 487 11 27

E-mail: segitoter@gmail.com

A beavatásra előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben!

A rítust bárki megkaphatja, előfeltétele nincs.
A rítus átadásával Te magad is átadóvá válhatsz, és tovább adhatod, hiszen az a célunk, hogy minél több nőhöz eljusson ez az energetikai beavatás és gyógyuljunk, mi NŐK.

.

Vissza a főoldalra

noialak