ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

Masszázs

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Ági

Szikszai Ágnes

masszázs, gyógyító kezelések, energiatorna, masszázs tanfolyamok

Elérhetőségek és további részletek:  www.szikszaiagnes.hu 

Masszázs

Módszereimet tekintve különböző masszázs technikákkal dolgozom, melyek közül a két legfontosabb a svédmasszás és a yumeiho alapokon nyugvó keleti gyógymasszázs.

A nyugati típusú svédmasszázs relaxál, feloldja az izomfeszültséget, beindítja a vér és nyirok keringést, a keleti gyógymasszázs pedig már a mélyebb rétegeket érinti, a test energetikai rendszerét mozgósítja, így gyógyító hatása is jóval erősebb.

Speciális masszázsaim mindkét technikát elegyítik, melyek egyesítik a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását. Számomra eddig ez a masszázstípus bizonyult a leghatékonyabbnak. Teljes újjászületést eredményez.

  • Tapasztalataim azt mutatják, hogy a földön-matracon végzett technikák igen hatékonyan működnek, ezért masszázsaim nagy részét matracon végzem.
  • Masszázsaimat az teszi különlegessé, hogy igény szerint energetikai kezeléssel egészítem ki őket, így a testi-lelki blokkok oldása is erőteljesebb.

Gyógyító kezelés:

Továbbá szeretettel várok mindenkit gyógyító kezeléseimre is, ill. energiatorna konzultációmra mely gerincfájdalmak esetén igen hatékony kiegészítője a masszázs terápiának.

Masszázs tanfolyamok: Szikszai System
Tíz év tapasztalatai alapján a legjobb fogásokat összesítettem masszázstechnikáimba. Asztalon és földön végezhető masszázsok, fókuszban a gerinc harmonizálásával.

Részletek, elérhetőség a www.szikszaiagnes.hu weboldalon.

.

Vissza a főoldalra

santosha_segitoter-mandala_Érintés_a_benned_élő_istennek