ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

IET energiarendezés

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Mogyorosi_Szilvi

Mogyorósi Szilvia

jógaoktató, érintésterapeuta, Holistic Pulsing terapeuta, coach

Elérhetőségek:

E-mail: segitoter@gmail.com

Tel: +36 30/ 487 11 27

Mi az IET ®?

iet-logo

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®) egyike azoknak az új tudatosságú kézrátételes energiarendezési módszereknek, amelyek alkalmazása során az energiablokkok oldása azonnali is lehet, ha a kezelt személy készen áll az önszabotáló negatív blokkok és hitrendszerek elengedésére.

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat.

Az IET folyamata alatt, az Energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik.

IET kezek

Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET Energiarendező szándéka: az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása, azáltal, hogy kitisztítja az energiablokkokat az energiamező különféle rétegeiből (fizikai, emocionális, mentális és spirituális). Ez a módszer lehetővé teszi, hogy elengedésre kerüljenek a mélyen elfojtott, negatív érzelmi blokkok és helyükre pozitív energiák integrálódjanak.

Az oldás és a pozitív energiák integrálásának áldásai:

-a bűntudat elengedése és az ártatlanság energiájának rögzítése
-a bizalmatlanság elengedése és a bizalom energiájának rögzítése
-a szégyen elengedése és a spirituális büszkeség energiájának rögzítése
-a fenyegetettség elengedése és a támogatottság energiájának rögzítése
-a kényszerek, „muszájok” elengedése és a szabadság energiájának rögzítése
-a szívfájdalom elengedése és a szeretet energiájának rögzítése
-a düh és a harag elengedése és a megbocsájtás energiájának rögzítése
-a stressz és az erőtlenség elengedése és a könnyedség energiájának rögzítése
-a félelem elengedése és az biztonság energiájának rögzítése

IET energia

Miben lehet a segítségedre az IET ®?

-sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiameződben megtartott negatív energiákat
-kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az életcélod, a jóléted és kreativitásod útjában állnak
-megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal
-segít felfedezni és megélni a lélekküldetésed
-segíti a harmóniát
-megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalaival és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz Önmagadon

Kinek a nevéhez fűződik e módszer megalkotása?

stevan_thayer.jpg

Stevan Thayler az Integrált Energia Technika megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, IET Mester-Oktató Tréner, az “Interjú egy Angyallal” című könyv szerzője, és Ariel angyal csatornája.

Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát, ahol felfedezte az IET sejtmemória térképet és a test integrációs pontjait.
Az IET ® egy olyan rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múltad korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy kibontakozz és megvalósítsd az álmaidat a jövőben.

IET angel

AZ IET® FAJTÁI:

Az IET® energiarendezés

Az Integrált Energia Technika energiarendezés során az angyali birodalom lila színű sugarát csatornázzuk a páciens “test-lélek-szellem” egységének harmonizálására. Ez a szépséges lila fénysugár az Energiamező Angyalain keresztül jut el az Energiarendezőhöz, és rajta keresztül közvetlenül a kezelt személy 12 DNS szálát harmonizálja.
Az IET® energiarendezés 9 sejtmemória-terület tisztításával és harmonizálásával, sejtszinten állítja helyre a kliens energiarendszerét. Az energiarendezés alatt gyengéden és biztonságos módon, 4 szinten (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) oldódnak fel az önszabotáló negatív energia-lenyomatok. A negatív lenyomatok helyére életigenlő, pozitív programok töltődnek be az örömteli és szabad élet megteremtése céljából. A tisztítási folyamatot az Energiarendező vezeti, és azokat a blokkokat tisztítja, amelyeket a páciens kész elengedni.

Az energiarendezés könnyed beszélgetéssel kezdődik, a megoldandó-fejlesztendő terület feltárásával. A páciens a masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig gyengéd érintésekkel, az Energiamező Angyalainak vezetésével tisztítja és harmonizálja a 9 sejtmemória területet. Halk relaxációs zene támogatja a kezelt személyt az ellazulásban. A kezelés ruhában történik. Az IET® energiarendezés után a kezelt személy egy harmonikus, örömteli állapotot tapasztalhat meg.

Ár: 15.000Ft / 90 perc

LÉLEKKÜLDETÉS aktiválása az IET® energiarendezéssel

Az IET® energiarendezéshez képest olyan további technikákat alkalmazunk a lélekküldetés aktiválása alatt, amelyek elősegítik a klienst abban, hogy aktiválódjanak lélekküldetésének az erre ez életre megírt tökéletes élettervei. Ez a technika abban támogatja őt, hogy képessé váljon a legmagasabb rendű lélektervét megélni és megteremteni. A kliens megtisztul az életterve megélésének félelmeitől, melyek elengedése által kivirágozhatnak életében az Isteni terv csodálatos áldásai.

Az IET® energiarendezéshez képest a lélekküldetés aktiválása több technikából tevődik össze. A kézrátételes módszer mellett izomfeszítő és izomlazító technikával, és az Energiarendező által vezetett vizualizációs technikával egészül ki. A lélekküldetés aktiválás is beszélgetéssel kezdődik, majd a kliens egy masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig az Energiamező Angyalainak segítségével tisztítja és harmonizálja a páciens lélekküldetésének blokkjait. A szobában halk relaxációs zene támogatja az ellazulást. A közös munkát beszélgetéssel zárjuk.

A lélekküldetés aktiválása előtt szükséges 2 előzetes energiarendezés.

Ár: 25.000Ft / 120 perc

KEDVEZMÉNYES lehetőség:

3 alkalmas folyamat, amely a következőket tartalmazza:
-alapfokú energiarendezés
-középfokú energiarendezés
-a lélekküldetés aktiválása
Előnyei:
-egy adott témán dolgozva mindenképpen érdemes és sokkal hatékonyabb több alkalmas energiarendezést végezni
-a lélekküldetés aktiválásának előfeltétele is két előzetes energiarendezés
Ez a kedvezményes ár ezt a folyamot hivatott megtámogatni.

Ár: 45000 Ft, egy összegben fizetve.

5 perces ENERGETIZÁLÓ, feltöltő energiarendezés

Bár a neve szerint ötperces, az energiaáramoltatás körülbelül 25-35 percig történik. Erőteljes energetizáló, feltöltő energiarendezés, mely a pozitív érzéseket beépíti az energiameződbe, általa testileg, lelkileg, mentálisan újra frissnek érzed magad és nyitottá válsz az élet csodálatos lehetőségeinek a befogadására, megélésére.

Ár: 8.000Ft / 25-35 perc

TÁV-Energiarendezés (ha a kliens nem tud jelen lenni)

Ha az energiarendezés valamilyen oknál fogva nem elérhető a páciens számára (fizikai betegség által érintett, korlátozott mozgásában, fizikai távolság miatt), van lehetőség távolról is energiarendezést végezni. Az energia nem térhez kötött, ahogyan a gondolataink és az érzelmeink sem, így az IET® táv-energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes találkozás.

Az időtartama és díja megegyezik a személyes kezelés árával.

FONTOS információ! Kérlek vedd figyelembe!

Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT!
Az IET energiarendező nem orvos, nem diagnosztizál, nem gyógyít, nem kezel betegségeket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

-----

Helyszín: Santosha Segítő tér, 9. kerület, Köztelek utca 4/b. 2/3.

Bejelentkezés: Mogyorósi Szilvia

 
Tel.: +36 30/ 487 11 27

E-mail: segitoter@gmail.com

santosha_segitoter-mandala_Érintés_a_benned_élő_istennek