ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

Hatha jóga
- Alaptanfolyam -

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Mogyorosi_Szilvi

Mogyorósi Szilvia

jógaoktató, érintésterapeuta, Holistic Pulsing terapeuta, coach

Elérhetőségek:

E-mail: segitoter@gmail.com

Tel: +36 30/ 487 11 27

Hatha jóga - Alaptanfolyam

Ez a tanfolyam nem csak kezdőknek szól, hiszen sokan úgy érkeznek alaptanfolyamra, hogy már jógáznak egy ideje, de hiányoznak az alapok, pontosan nem is tudják, hogy mit miért csinálnak egy jóga órán és kialakul bennük egy igény a jóga mélyebb megismerésére.

A tanfolyam tradicionális alapokra épül, ami azt jelenti, hogy megvilágosodott bölcsek hagyományozták ránk, és a tudás egy élő mestertől (SIVANANDA) a tanítványain át megszakítatlan láncolaton keresztül kerül átadásra.

A KÖVETKEZŐ ALAPTANFOLYAM KEZDŐ IDŐPONTJA:
2023 Szeptember 20.
Időtartama: 09:00-11:00 között

A tanfolyam felépítése:

- 8 alkalom
- alkalmanként 120 perc
- hetente egyszer, ugyanabban az időpontban

A gyakorlás családias környezetben, kis csoportban zajlik, így minden gyakorló számára kellő figyelem jut.

A gyakorlók ezalatt a 2 hónap alatt már megtapasztalhatják magukon a jóga áldásos hatásait.

A tanfolyam rövid elméleti részeket is tartalmaz, segítve a megértést, kialakítva egy pozitív hozzáállást. Ismereteket ad a jóga öt alapelvéhez: helyes testgyakorlás, helyes légzés, helyes relaxáció, helyes táplálkozás, pozitív gondolkodás és meditáció.
A gyakorlati rész elsajátítása 8 héten át lépésről-lépésre történik, kezdve az előkészítő, bemelegítő, légzőgyakorlatokkal; folytatva az ászanák (jógapózok) elsajátításával, beleértve a relaxációt, a teljes ellazulást is; és végül eljutva a meditációig.

Sivananda tanításait egyik tanítványa Swami Vishnu-Devananda terjesztette el a világon, tőle származik ez az idézet:

Ha valaki még soha életében nem kóstolta a mézet, hiába próbálják győzködni mások, hogy az milyen édes, milyen jó, addig nem fogja megérteni, amíg ő maga is ki nem próbálja. Kezdje el a jógázást és meglátja mennyi csodálatos élményt nyújt majd.”

-----

A tanfolyam díja: 24000 Ft

Érdeklődni: Mogyorósi Szilvia

Tel.: +36 30/ 487 11 27

E-mail: segitoter@gmail.com

Jelentkezz most, hogy biztosan legyen helyed! 🙂

Visszajelzések a tanfolyamról:

"Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam során. Az itt eltöltött két órában ki tudtam kapcsolni a gondolataimat. Most jógáztam először, de a későbbiekben biztosan folytatni szeretném." (Adri)

"Nagyon szeretek járni Szilvi jóga óráira. Szuper kis csapat kovácsolódott össze. Tetszett a tematika, ahogy felépítette az alapoktól az oktatást. A meditációt fantasztikus megélni, ahogy az állandó rohanásból elcsendesedik az elme és a test. A testgyakorlatok is nagyon jó hatással vannak rám. És még a helyszínt is kiemelném, élmény ide járni." (Icus)

Vissza a főoldalra

santosha_segitoter-mandala_Érintés_a_benned_élő_istennek