Santosha_-_Segitoter.hu_INFORM_LOGO

Gerincjóga

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_masszor_mese

Figeczky Emese

Gerincjóga és női jóga oktató

Tel: +36 70 625 2532
E-Mail: emesejoga@gmail.com

Gerincjóga

A Gerincjóga segítségével megelőzhetők a gerincproblémák és nagyon sok kialakult gerincprobléma helyrehozható vagy jelentősen csökkenthető.

   A gerinc testünk tartóoszlopa. Ha figyelünk arra, hogy egészséges maradjon, sokáig mozgékonyak maradhatunk. Azonban a kialakult gerincproblémák, mint például gerincferdülés, gerincsérv, a csípő elcsúszása, ízületi fájdalmat okozhatnak a térdben, a bokában vagy a csípőben, ami korlátozhatja a szabad és fájdalommentes mozgást.
A gerincnek nem jó a túl sok ülés és a túl sok egy helyben állás sem, ezért fontos figyelni a rendszeres átmozgatására.
Általánosan elterjedt probléma, hogy nagyon gyengék a gerinc menti izmok. Ezek erősítésével rendbe hozhatók a tartásproblémák, enyhíthető vagy megszüntethető a gerincferdülés, és a gerincsérv.

   Mindenkinek azt javaslom, aki hosszú és egészséges életet szeretne élni, hogy figyeljen a gerincére. Rendszeresen mozgassa át és erősítse a hátizmokat.

  • Aki eljön hozzám jógázni, az 60 percre kikapcsolódik a hétköznapok problémáiból, ellazul, feltöltődik és újult erővel tudja folytatni a napját.
  • Az óráimon kezdő szintű Hatha jógát gyakorlunk, melyre bármikor lehet csatlakozni, nem számít hány éves vagy és az sem, ha nem jógáztál még soha.
  • Szívügyem a gerincterápiás jóga, így az órák középpontjában a gerinc és a törzsizomzat erősítése van.

Pozitív hatások:

- Az órák hatására erősödni fog testünk vázizomzata és a gerinc menti izomzat.
- Javulni fog a testtartás, a kiállás és ezzel nő az önbizalom.
- Megoldást jelent ez a fajta mozgás a gerincferdülés és a gerincsérv problémáira is. A hátizomzat erősödésével szépen helyrehozhatók ezek az elváltozások.
- Mindezek mellett a jóga jótékonyan hat a lelkünkre is. Kiegyensúlyoz, harmóniát hoz az életünkbe és nagyon jól feloldja a bennünk lerakódott feszültséget.

-----

Az óra díja: 

1800 Ft /alkalom
5 alkalmas bérlet: 8500 Ft
 
 

Vissza a főoldalra

santosha_segitoter-mandala_Érintés_a_benned_élő_istennek