ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

Érintés a léleknek

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Mogyorosi_Szilvi

Mogyorósi Szilvia

jógaoktató, érintésterapeuta, Holistic Pulsing terapeuta, coach

Elérhetőségek:

E-mail: segitoter@gmail.com

Tel: +36 30/ 487 11 27

Érintés a léleknek

A Lélekmasszázs (HOLISTIC PULSING) egy gyengéd, holisztikus módszer, amely az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE.

Az erőssége a gyengédségében rejlik, a finom pulzáló és ringató, ritmusos mozgásban.

A teljes „egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk Önmagunkkal. Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat, melyek életünk során értek minket.

A pulzáló és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek következtében a sejtek visszatérnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz. A sejtemlékezet aktiválódása következtében arra is visszaemlékezhetünk, hogy milyen érzés volt, amikor kicsi babák, vagy magzati állapotban voltunk, amikor a nyugalom, a biztonság és a szeretet vett körül minket.

A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. Amint az ellazulás tovább fokozódik, a kezelt személyek túlnyomó többsége módosult tudatállapotba kerül. Ebben az állapotban a tudatunk záródik, a tudattalanunk nyílik, ekkor lehetőség van az ott elnyomott blokkok felszínre hozására.

Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz. Összhangba kerülünk a felsőbb Énünkkel-vagy másképpen nevezve az Isteni Énünkkel-, a kezelés hatására képesek leszünk döntéseket hozni, és változtatni az életünkön. Fejlődésünkben tovább lépünk, képességeinket fokozottabban használjuk.

A Lélekmasszázs hatására, ismét visszatérünk rendeltetésünk eredetéhez, test, lélek, szellem harmóniába kerül. Ekkor tudjuk a megszokott, rossz viselkedésmintáinkat elengedni. Így az élet kiegyensúlyozottá, boldogabbá és teljesebbé válik.

 

Jótékony hatású lehet: pszichoszomatikus betegségek esetén, stresszes életmód, állandó feszültség, félelmek, álmatlanság esetén.

A kezelés menete:
Masszázságyon történik, kellemes hangulatú térben, kellemes zenére, ami segíti az oldódást, a teljes ellazulást.

A folyamatot szükség esetén támogatja egy segítő beszélgetés.

-----

A választható lehetőségek:

  • 90 perces alkalom, amiből a lélekmasszázs kb. 50-60 perc
                   A kezelés díja: 12000 Ft
  • 120 perces alkalom (lélekmasszázs kb.50-60 perc, segítő beszélgetés, coaching a maradék időben)
                   A kezelés díja: 15000 Ft

Erre a kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Érdeklődni: Mogyorósi Szilvia

Tel.: +36 30/ 487 11 27

E-mail: segitoter@gmail.com

Vissza a főoldalra

santosha_segitoter-mandala_Érintés_a_benned_élő_istennek