ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Feher+alpha_LOGO

Magamról bővebben...

SANTOSHA_1000px_MOGYOROSI_SZILVIA_SEGITOTER.HU_HALA
SANTOSHA_1000px_MOGYOROSI_SZILVIA_SEGITOTER.HU_UTAZAS
SANTOSHA_1000px_MOGYOROSI_SZILVIA_SEGITOTER.HU_MEGERKEZES

A három kártyám pedig: Hála, Utazás, Megérzés

TEST…..HÁLA

Hálás vagyok a sorsnak ezért a fizikai testért, amely bár gyengének látszik, mégis nagyon erős.

Hálás vagyok, hogy már fiatalon rátaláltam a jógára, ami segít, hogy egészséges legyen lelkem temploma.

Hálás vagyok az Univerzumnak bőkezűségéért.

.

LÉLEK…..UTAZÁS

Az utazás átszőtte az életemet, tengerész feleségként fiatalon bejártam a világot.

Az igazi Utazás mégis jóval később kezdődött….

Az ÚT befelé……

Néhány fontos állomás:

-Emlékszem, arra a különleges érzésre, ami az AGYKONTROLL tanfolyamon átjárt és a gondolatra, amely még sokáig ott vibrált bennem: Hogyan lehetséges, hogy a tudatom, gondolatom erejével felemeltem a kezem?
Hogyan lehetséges ezt megtenni a szokásos izom tevékenység helyett egy erőteljes szándékkal?

-Kapcsolódás az Univerzum csodás energiáihoz: REIKI, PRANANADI, MUNAY-KI
Nem volt kérdés számomra, hogy ez a fizikai szemmel láthatatlan sík valós és az energiával való kezelés működik.

-Masszázsok, gyógyító érintések: SVÉD-, AYURVÉDA MASSZÁZS, LÉLEKMASSZÁZS (HOLISTIC PULSING), SZERETET ÉS ÉRINTÉS TERÁPIA
Kezeink a szeretet eszközei, általuk a szív energiáit közvetítjük. Jó adni és jó kapni.

-TANTRA: a tantra megtanított belefeledkezni a pillanatba, elengedni mindent és teljes lényemmel átélni a jelent, amelynek az ajándéka a teljesség, az egység és a boldogság megtapasztalása. Kimondani a Namasté-t, szeretettel, őszintén, tisztelettel és átlényegíteni a másik embert, ez maga a varázslat. 'Namaste' - 'Üdvözlöm a benned lakozó Isten(i)t!'

-ÉS hát a JÓGA, az örök szerelem:
20 éves lehettem, amikor megvettem első jógás könyvemet és abból kezdtem el megtanulni a jógapózokat. Később, amikor időm engedte eljártam különféle órákra. Majd lányom megszületése után kialakult bennem egy igény a rendszeres gyakorlásra. Ennek 17 éve. Több, mint 10 évet töltöttem el egy jóga egyesületnél, ahol volt lehetőségem oktatóként is kipróbálni magam. Azalatt a 2 év alatt nagyon sokat tanultam: magamról, a jógáról, az energiáról, a koncentrációról és az emberi kapcsolatokról. A jóga olyan sokat adott nekem, hogy úgy éreztem tovább kell haladnom ebbe az irányba, így jött néhány fontos képzés: SIVANANDA jógaoktatói, AYURVEDIKUS jógaterapeuta, GERINCTERÁPIA jógával, és 3 felejthetetlen hét INDIÁBAN, a rishikeshi Sivananda ashramban, ahol megtapasztalhattam ennek a városnak a különleges erőterét, spirituális rezgéseit és útmutatást, tanításokat kaptunk a jógaközpont Szvámijaitól, beavatott szerzeteseitől.

-SZELLEMGYÓGYÁSZAT, TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT: 30 év telt el az életemből, úgy, hogy a segítői munkát gyógyszertárban végeztem. Ma már azt gondolom, hogy egy más szinten szeretnék segíteni, ezért is fordultam az alternatív és holisztikus utak felé.

-COACHING: szeretem hallgatni az embereket, szeretek kérdezni és szeretek segíteni. A coach folyamatokhoz előszeretettel használok kártyákat, mert nagyon hatékony eszköznek tartom.

.

SZELLEM…..MEGÉRZÉS

A választásaimban mindig a szívemre hallgatok. A jóga segítségével megtanultam az intuíciómban megbízni és hallgatni rá. A belső hang még soha nem okozott csalódást. A segítői munkámban is követem a megérzéseimet, így sokszor spontán, egyedi és intuitív egy kezelés. Képes vagyok tiszta csatornaként átengedni magamon a magasabb rendű segítő energiákat.

Kedves Olvasó!

A coach folyamat nem ér véget azzal, hogy a kártyák segítségével egy tágabb és új nézőpontból vizsgáljuk az adott helyzetet vagy akár önmagunkat. Fontos, hogy összegzésként kiemeljük saját magunk számára a legfontosabb meglátásunkat:

Ahhoz, hogy eljussak az életemben ide; nagyon sokat kellett törekednem, gyakorolnom, tanulnom és sok félelmemet le kellett győznöm. De megérte. A legfontosabb meglátásom:

A félelmeink legyőzése által mindig csodálatos, új erőre tehetünk szert. Ennek az új erőnek a felismerése örömöt és elégedettséget hoz az életünkbe. Képessé váltunk valamire…

Vissza a főoldalra

ORAREND_SHANTOSHA_Segitoter.hu_Mogyorosi_Szilvi